Benchmark uw vereniging

Direct online en gratis

START MET UW BENCHMARK >

Waarom een benchmark?

Geeft inzicht in effectiviteit en rendement

Een vereniging moet constant scherp zijn op de eigen toegevoegde waarde. Als verenigingsprofessional wilt u het verschil maken voor leden en bent u op zoek naar die zaken waarmee u uw vereniging kunt verbeteren. Brench! geeft u inzicht in de effectiviteit van uw bureauorganisatie en laat zien hoe u op de verschillende kerntaken presteert.

Prestaties van uw vereniging beter duiden en verbeteren

Met Brench! zet u de prestaties van uw vereniging in het juiste perspectief. Door onderzoek te doen onder leden en stakeholders krijgt u inzicht in de sterke punten en ontwikkelpunten van uw vereniging. Door te benchmarken met anderen kunt u de prestaties van uw eigen vereniging nog beter duiden.

Data helpt keuzes maken

Als vereniging wilt u voorop lopen. Dit vraagt om het maken van duidelijke keuzes. Brench! helpt u aan de benodigde data zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Eenvoudig in 3 stappen

  • 1
    Vul de eigenschappen van uw vereniging in
  • 2
    Vergelijk uw vereniging mbv het automatisch gegenereerde rapport
  • 3
    Zet stappen met de verbetermogelijkheden binnen uw vereniging

Benchmarkthema's

Binnen Brench! kunt u uw vereniging benchmarken. Dit wil zeggen dat uw vereniging vergeleken wordt met andere verenigingen op een aantal relevante onderwerpen waar u als verenigingsprofessional mee te maken heeft. De vragenlijsten zijn per onderdeel opgesteld en makkelijk invulbaar. Het invullen kost u ongeveer 5 tot 10 minuten per onderwerp.

Online rapportage

Resultaten benchmark onderzoek presenteren
Voorbeeld vragenlijst

Door het invullen van de vragenlijsten krijgt u toegang tot de rapportenmodule. De prestaties van uw vereniging zijn hierin weergegeven ten opzichte van anderen. Uw online rapport is overzichtelijk, met duidelijke visualisaties en een heldere toelichting op de resultaten.

Bekijk de resultaten van uw benchmark onderzoek
Voorbeeld rapportage

Uw resultaten zijn vervolgens te raadplegen in een rapport. Dit rapport geeft u inzicht in de prestaties van uw vereniging ten opzichte van anderen. Uw online rapport is overzichtelijk, met duidelijke visualisaties en een heldere toelichting.

Klanten aan het woord

‘Als verenigingen hebben we zoveel overeenkomsten, dat we eigenlijk niet zonder benchmark kunnen‘

Monique Roedoe was Hoofd Communicatie & Marketing, Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN)

'De benchmark geeft me harde data om gefundeerde keuzes te kunnen maken'

Hans van der Ploeg RAE is Directeur VBO Makelaar

Registreer nu

en benchmark uw vereniging