Brench ontwikkelt de Vereniging 3.0 scan!
Actueel

Brench heeft in samenwerking met Wissenraet van Spaendonck een nieuwe scan ontwikkeld genaamd De Vereniging 3.0: The Next Step.

Door te reageren op een snel veranderende omgeving en door voorop te lopen, helpt de vereniging de sector of beroepsgroep en haar leden te groeien en groeit zij vanzelf mee. Deze benadering is kenmerkend voor wat wij Vereniging 3.0 noemen. Vereniging 3.0: The Next Step, bouwt voort op het bekende Vereniging 3.0.

In samenwerking met Brench heeft Wisenraet van Spaendonck een laagdrempelige scan ontwikkeld zodat je als verenigingsmanager in een paar minuten tijd kosteloos inzicht krijgt in de toekomstbestendigheid, samenwerkingsverbanden en blijvende ledenrelevantie van de vereniging.

De uitkomsten van de scan bieden vervolgens handvatten voor de implementatiemodules van Vereniging 3.0: The Next Step. Een vereniging die nu naar (zekere) tevredenheid van de leden functioneert krijgt zo een spiegel voorgehouden en ontvangt handreikingen waarmee ze deze tevredenheid ook voor de middel- en lange termijn veilig kunnen stellen.

Staat innovatie op de agenda? Hoe zien we onze positionering? En hoe doen we dat met de leden? De gratis scan biedt je een eerste handvat voor het beantwoorden van deze vragen, en meer. Misschien nog leuker: vul de scan met je hele team of met je bestuur in! Dit kan vaak leiden tot vruchtbare interne discussies en zorgt daarbij voor een goede blik op je vereniging. Start de scan!

Download publicatie

Na het invullen en verzenden van jouw gegevens ontvang je een mail met een link waar het document te downloaden is.