Artikelen en publicaties door Brench
Actueel
Klaar voor een tweede coronagolf? Doe nu een ledentevredenheids- onderzoek!

Door het coronavirus kwam in maart de wereld ineens op zijn kop te staan. Alle mooie jaarplannen en economische vooruitzichten voor 2020 konden de prullenbak in. Branches werden volledig stilgelegd of maakten juist overuren om in de nieuwe omstandigheden aan de vraag te kunnen voldoen.

meer informatie
Actueel
Brench ontwikkelt de Vereniging 3.0 scan!

Brench heeft in samenwerking met Wissenraet van Spaendonck een nieuwe scan ontwikkeld genaamd De Vereniging 3.0: The Next Step.

meer informatie
Publicatie
Branche- en beroepsverenigingen omarmen resultaten Branche Monitor 2019

Donderdag 6 februari heeft Brench de resultaten van de Branche Monitor 2019 gepresenteerd aan leden van VNO-NCW en MKB-Nederland. De conclusies en trends die in het onderzoek aan het licht zijn gekomen worden door het merendeel van de aanwezige branche-en beroepsverenigingen herkend.

meer informatie
Whitepaper
Tips en trics voor een goed online ledenonderzoek

Vroeger was het vaak vanzelfsprekend of ‘logisch’ om lid te zijn van een vereniging. Tegenwoordig is van deze vanzelfsprekendheid vaak geen sprake meer in veel branches

meer informatie
Actueel
Brench blijft zich ontwikkelen!

Met een geheel nieuwe positionering, huisstijl en website is Brench klaar voor de toekomst!

meer informatie
Actueel
Brench presenteert resultaten Branche Monitor 2019

Eind 2019 heeft Brench onderzoek gedaan naar de ontwikkelingen en trends bij branche- en beroepsverenigingen lid van VNO-NCW en MKB-Nederland.

meer informatie