Klaar voor een tweede coronagolf? Doe nu een ledentevredenheids- onderzoek!
Actueel

Door het coronavirus kwam in maart de wereld ineens op zijn kop te staan. Alle mooie jaarplannen en economische vooruitzichten voor 2020 konden de prullenbak in. Branches werden volledig stilgelegd of maakten juist overuren om in de nieuwe omstandigheden aan de vraag te kunnen voldoen.

Het belang en nut van een branchevereniging is door de coronacrisis zichtbaarder dan ooit geworden. Zo zijn brancheverenigingen de afgelopen maanden belangrijke gesprekspartners voor de regering geweest en hebben zij protocollen opgesteld om branches te heropenen. Daarnaast zijn nieuwe communicatieplatforms in sneltreinvaart ontwikkeld om de achterban op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en om ervaringen te delen.


De nieuwe, door corona ontstane, situatie vereist veel flexibiliteit van de vereniging en haar leden. Nu de eerste golf voorbij lijkt en Nederland zich schrap zet voor een eventuele tweede golf, is het voor brancheverenigingen een goed moment om te evalueren hoe de leden de inzet van hun vereniging hebben ervaren. Hiermee krijg je als vereniging inzicht hoe het met de leden gaat en welke behoefte zij hebben om in de toekomst beter voorbereid te zijn. Zo staat jouw vereniging bij een tweede golf klaar om de leden nog beter bij te staan en te vertegenwoordigen. 


Met Brench kan je als branche, - en beroepsvereniging snel en kwalitatief goed onderzoek doen naar de tevredenheid van jouw leden. Niet alleen interessant in een crisis als deze, maar ook voor je ledenbehoud, het aantrekken van nieuwe leden en de toekomstbestendigheid van je vereniging.
Bestel een ledentevredenheidsonderzoek al vanaf € 995,-
 

Download publicatie

Na het invullen en verzenden van jouw gegevens ontvang je een mail met een link waar het document te downloaden is.